Ouderenzorg

Op een leeftijd waarop lichamelijke problemen een actief leven bemoeilijken en wanneer de familie niet altijd de tijd of de juiste kennis heeft om voor haar ouderen te zorgen, wordt een gekwalificeerde professional onmisbaar om de meest geschikte ondersteuning te bieden.

Daarom biedt Lxiscare, rekening houdend met de individuele behoeften en begaan met het comfort en welzijn van iedereen, een netwerk van zorgverlening, geïsoleerd of geïntegreerd, volledig afgestemd op senioren en met integratie van diverse en gespecialiseerde diensten.

Hiervoor hebben we een team van hooggekwalificeerde professionals met een ruime ervaring op het vlak van assistentie aan ouderen, die bij u inwonen en ook huishoudelijke taken op zich nemen, de woning schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen, de kapper regelen, bankzaken behartigen…

Omdat elk geval anders is dan de andere, begint het hele proces met een evaluatie door gespecialiseerde technici van de fysieke en cognitieve toestand van de bejaarde, evenals van de woonomstandigheden.

Zodra alle behoeften zijn gedetecteeerd, wordt een 100% gepersonaliseerd plan opgemaakt, aangepast aan uw dagelijkse leefomstandigheden. Dit plan staat onder periodieke supervisie, met gedetailleerde rapporten die deel uitmaken van uw dossier.

Wij garanderen veiligheid, bescherming, comfort en genegenheid. Vertrouw op onze ervaring, onze kennis, onze maximale toewijding en onze permanente ondersteuning en assistentie, 24 uur per dag.

DIENSTEN

Schoonmaken van de woning
Bereiding van en/of hulp bij het nuttigen van de maaltijden
Hygiëne en persoonlijk comfort
Ondersteuning bij de meest uiteenlopende activiteiten / taken van het dagelijks leven
Tijdige toediening van adequate medicatie
24/7 assistentie, 365 dagen per jaar (kan ook in het weekend en op feestdagen)
Regelen, coördineren en opvolgen van behandelingen en/of gespecialiseerde consultaties (psychologie/ voeding / verpleging / kinesitherapie / logopedie / podotherapie…)
CONTACTEER ONS

Ik wens meer informatie of een gratis vrijblijvende offerte

Política de Privacidade

Chat
Hallo, hoe kunnen we u helpen?