Ondersteuning van patiënten

Lxiscare is een bedrijf dat zich al meer dan 10 jaar toelegt op het verlenen van allerlei vormen van persoonlijke ondersteuning aan patiënten, in een situatie van volledige of gedeeltelijke afhankelijkheid, met verschillende behoeften: lichamelijke beperkingen, dementie, slachtoffers van ongevallen, palliatieve zorg, mensen met een handicap of in een staat van herstel.

Zo zorgen onze multidisciplinaire professionals (interne medewerkers) 24 uur per dag, 7 dagen per week voor tal van diensten met betrekking tot de gezondheid van het huis, persoonlijke hygiëne, huishoudelijke reiniging en controle) in de meest uiteenlopende situaties (consultaties) , kapper, uitstapjes naar de bank en de supermarkt, rondleidingen …). Onze inwonende multidisciplinaire professionals staan 24 uur per dag, 7 dagen per week ter beschikking van patiënten voor hun verzorging en persoonlijke hygiëne. Ze kunnen koken en hen helpen met de maaltijden, ze kunnen helpen met de inname van medicatie en ze kunnen ook tal van huishoudelijke taken op zich nemen: de woning schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen, de kapper regelen, bankzaken behartigen

AI onze medewerkers worden geselecteerd op basis van de eisen en het profiel van de persoon die de betreffende zorg nodig heeft, nadat ze vooraf door Lxiscare Human Resources streng zijn beoordeeld op hun technische en emotionele vaardigheden.

Onze gespecialiseerde ondersteuning van patiënten met Alzheimer, Parkinson en andere vormen van dementie wordt uitgevoerd door ervaren professionals met een hoge gevoeligheid en voorbereiding op dit soort situaties, met follow-up en supervisie door de klinisch psycholoog van Lxiscare.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team voor meer informatie. Wij maken graag een gepersonaliseerd voorstel van diensten, zonder enige verplichting.

GESPECIALISEERDE DIENSTEN VOOR

Mensen met fysieke beperkingen
Mensen met een gediagnosticeerde handicap
Patiënten die herstellen na een operatie
Palliatieve zorg
Alzheimerpatiënten
Parkinsonpatiënten
Patiënten met een andere vorm van dementie
Patiënten die herstellen na een ongeval

Getuigenis van een Lxiscare-cliënt België

PRAAT MET ONS

Ik wens meer informatie of een gratis vrijblijvende offerte

Política de Privacidade

Chat
Hallo, hoe kunnen we u helpen?